“If you want to conquer the anxiety of life, live in the moment, live in the breath.”
Amit Ray 

Meditaties

'Mijn grootste wens is te leven vanuit verbinding, authenticiteit en creativiteit, en elkaar daarin wederzijds te inspireren en samen te creëren.


Meditatie, yoga, soundhealing, mantra’s en heartsongs, zijn krachtige instrumenten die je kunnen helpen in verbinding te komen met jezelf. Vrij van identificaties met je denkpatronen, emoties, rollen en gewoontes.

 

Speelsheid, warmte, aandacht & verstilling kenmerken mijn lessen en sessies. Ieder samenzijn is een reis naar jezelf, een uitnodiging om te verbinden met je hart. 


Intuïtief geef ik yogalessen, meditaties, soundhealings, singing circles en retraites. Afgestemd op het moment en op jouw mogelijkheden. 

Je bent welkom zoals je bent.'

Ik ken Jacqueline als een zeer ervaren leraar, van wie ik een poos les van kreeg, die ook heel bijzondere geleide meditaties meegeeft in haar lessen. Ze zijn voor mij zoveel meer dan een oefening in ontspanning.

Juist geleide meditaties, zoals hieronder, helpen je niet alleen tot een zelf te komen, maar openen ook de innerlijke ramen die uitzicht geven op nieuwe wegen. Wegen die te ontdekken zijn. Verbeeldingen van een werkelijkheid, het dieper weten van onszelf. 

Jacqueline was zo vriendelijk er 3 in te spreken die je hier gratis kunt beluisteren, beoefenen en herhalen. 

3 korte meditaties

Spanning loslaten

 Dankbaarheid

Je gedachten